ДЕЛАТНОСТИ

Центар за безбедност саобраћаја је организација у којој раде вредни, искусни, способни и образовани људи. Наиме, наш тим чине експерти са вишегодишњим практичним искуством у области безбедности саобраћаја. Главни задатак Центра за безбедност саобраћаја је да сопственим активностима као и у сарадњи са осталим значајним институцијама у области безбедности саобраћаја успоставимо константан рад на спречавању саобраћајних незгода и њихових последица. Стандарди по којима функционишемо гарантују висок степен квалитета услуга. У протеклом периоду достигли смо ниво у ком са задовољством можемо да се представимо као поуздана и озбиљна организација. Бележимо раст у свим сегментима: саобраћај, издаваштво и едукација.

Програмске активности Центра за безбедност саобраћаја су подржане од стране: Градске општине Савски венац, Градске општине Младеновац, Градске општине Врачар, Градске општине Вождовац, Основне школе „Раде Драинац“, Високе инжењерске школе струковних студија „Техникум Таурунум“, Предузећа ГСП „Београд“, Савета за безбедност саобраћаја на путевима на територији града Врања, Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима на територији Новог Сада и других ресорних институција.

Центар за безбедност саобраћаја је организација која своју основну делатност остварује у области безбедности саобраћаја, при чему пружа услуге у виду:

1. Одржавања едукативних предавања на тему безбедности саобраћаја за децу и младе;

2. Одржавања тематских трибина на тему безбедности саобраћаја (дечија ауто седишта, млади у саобраћају, алкохол, сигурносни појас, брзина, утицај мобилних телефона, безбедност бициклиста, безбедност мотоциклиста, значај употребе ротационих светала и слично). Приликом одржавања трибина могуће је и ангажовање симулатора;

3. Одржавања семинара унапређења знања/стручног усавршавања намењених за васпитаче/ице, учитеље/ице, запослене у одређеним институцијама, лица одређена за подршку у васпитно образовном раду из области безбедности саобраћаја и слично;

4. Вршњачка едукација;

5. Едукације деце на саобраћајном полигону;

6. Ревизије и провере безбедности саобраћаја на путевима Републике Србије;

7. Дефинисање предлога мера за унапређење безбедности саобраћаја;

8. Израда Студија и пројеката у области безбедност саобраћаја;

Очекујемо Ваш позив и биће нам велико задовољство да добијемо и искористимо шансу коју ћете нам Ви пружити.