Одржано такмичење на тему „Шта знаш о саобраћају?“

18740035_1329980520389575_3182485992354912064_n

У оквиру пројекта „БЕЗБЕДНИМ И СИГУРНИМ КОРАЦИМА КА ОДРАСТАЊУ!“ који реализује Центар за безбедност саобраћаја у сарадњи са Комисијом за безбедност саобраћаја на путевима градске општине Младеновац, а финансира Градска управа града Београда – Секретаријат за саобраћај и градска општина Младеновац, у основној школи „Коста Ђукић“ одржано је општинско такмичење младеновачких првака на тему „Шта знам о саобраћају?“. На такмичењу је учествовало 20 ученика из младеновачких основних школа који су освојили највише бодова на школском такмичењу.

Комисија за безбедност саобраћаја на путевима градске општине Младеновац, у сарадњи са Центром за безбедност саобраћаја, обезбедила је награде за троје првопласираних. Награде ученицима је уручио председник општине Владан Глишић.

Ученица основне школе „Момчило Живојиновић“, Ана Марковић, за освојено прво место добила је бицикл. Друго место и ролере добила је Валентина Спасић из основне школе „Милица Милошевић“ из Раброваца, док је за треће место Марко Милошевић из основне школе „Милица Милошевић“ из Јагњила добио комплет школског прибора. Свим учесницима општинског такмичења уручене су бициклистичке кациге као и светла за бицикле.